Liefdesbrief (28 oktober 2009)

Beste lezers en lezeressen,

 • Heel graag wil ik u nogmaals danken voor de inspanningen die u geleverd hebt om van de allereerste editie van Potjebuur een groot succes te maken.  De campagnetijd in acht genomen, slechts 4 zomermaanden tussen het ontstaan van het idee en 20 september, zijn de verwachtingen meer dan vervuld.  Dit heerlijke succes biedt de basis en het vertrouwen om voluit voor de 2de editie te gaan met o.a. een Potjebuur-receptenboek.
 • U helpt enorm mee met de verspreiding van Potjebuur indien u nu al 10 september 2010 (vermoedelijke datum) in de agenda laat zetten van uw organisatie, werk, school, gemeentebestuur, verenigingen enz., zodat die datum tijdig kan worden opgenomen in infokrantjes en ledenbladen.
  Een nieuwe feestdag creëeren in ons land, doen we nu eenmaal met zijn allen!
 • Verder graag uw aandacht voor de nieuwe 5-delige workshop die start op dinsdag 17 november ’09 :  “Ontwerp zelf de handleiding bij je leven!”
  Voor wie? Iedereen die niet met een handleiding onder de arm geboren werd!
  Gedurende 5 dinsdagavonden gaan we op een praktische manier op verkenning hoe ‘het leven in elkaar zit’ en zoeken we o.a. antwoorden op vragen als :
  – Je hoort en leest momenteel veel over intuïtie en buikgevoel, maar hoe weet ik of het mijn intuïtie is die me influistert dan wel mijn denken?
  – Hoe egoïstisch ben  ik als ik mezelf graag zie?
  – Kan ik nog zelf de touwtjes in handen nemen als ik het leven aanvaard zoals het is?
  – “Leven in het hier en nu” wordt erg gepromoot in goed-gevoel-boekjes: betekent dit dat we niet meer moeten denken aan de toekomst?

  Alle info hier.

Tot slot,  geen Liefdesbrief zonder een liefdevolle tip:
“Als je het leven ervaart als een mistroostige bedoening, met een saai scenario zonder veel variatie, doe dan eens auditie voor een andere rol!”

Hartelijke groeten,
Christine
www.stofenaarde.be

Dank u om deze Liefdesbrief door te sturen naar mogelijke geïnteresseerden.

Indien u de Liefdesbrief niet langer wenst te ontvangen, volstaat het om  een mailtje te sturen. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s